Over Mij

jeffreyboomhouwer

Mijn Handbaljourney

overjeffreyboomhouwer

Mijn Profcarrière

In 2010 vertrokken naar TV Emsdetten dat toen speelde in de 2e Handball Bundesliga. Na 3 seizoenen promoveerde wij naar de Bundesliga, een droom die uitkwam. Na een goede voorbereiding en de eerste wedstrijd tegen VFL Gummersbach werd ik gebeld door de Club MT Melsungen.

Zo gezegd zo gedaan heb ik het seizoen afgemaakt bij Emsdetten en heb ik een transfer gemaakt naar MT Melsungen. Van 2014 t/m 2018 speelde ik voor deze club. Europees en in de beker zijn wij erg ver gekomen. In de Bundesliga hebben wij het clubrecord neergezet met een 4e plek.

Na 4 jaar ben ik naar Bergischer HC verhuisd. Ook daar heb ik 4 fantastische jaren gehad, want zeg nou eerlijk wat is er mooier dan van je hobby je werk maken.

Mijn Profcarrière
overjeffreyboomhouweroranje

Oranje

in 2009 gedebuteerd in de kwalificatie wedstrijden Oekraïne en Spanje uit. Wat mij nog goed bij staat: Ik scoorde uit in Spanje 5 goals in de 2e helft. Dit was het begin van 101 gave wedstrijden met oranje.

2 EK's en 1 WK, hier kijk ik heel trots op terug 10e van Europa met heel mooi handbal.

Oranje
overjeffreyboomhouweraalsmeer

Aalsmeer

Doordat mijn vader en opa hier ooit begonnen zijn was het voor mij vrij vanzelfsprekend dat ik hier ook zou komen te spelen. Vanaf een jaar of 4-5 ben ik begonnen met het mooiste spelletje wat er is. Na alle jeugdteams doorlopen te hebben kwam ik in 2007 in de selectie.

In 2008-2009 het grote succes beleefd en alle prijzen gepakt die er in Nederland te winnen zijn. Beneleauge, landskampioen bekerwinnaar en supercup winnaar.

Als kers op de taart werd ik talent van het jaar.

Aalsmeer

I Handbal-activiteiten

overjeffreyinstructie

I Handbal activiteiten

  • Trainer Handbalschool Amstelland 2022-2023
  • Trainer Topsport groep Aalsmeer 2022-2023
  • Trainingen
  • Clinics
  • Spreker
I Handbal Activiteiten

Gouden Moment

I Handbal © 2024 - een creatie van Paraná Flow Productions